Mijn ervaring met BreastGro | Het vervolg

10

Weet je nog? Vorig jaar begon ik aan een kuur van BreastGro, een middel dat niet alleen een borstvergroting claimde, maar ook beloofde mee te werken aan een borstversteviging. Vandaag is het tijd voor the sequel en deel ik mijn ervaring. Heeft BreastGro haar belofte waargemaakt?

BreastGro

In september 2016 startte ik met een kuur BreastGro. Mocht je meer willen lezen over het hoe en wat en de werking, dan kan dat hier. BreastGro is op de markt gebracht voor vrouwen die wel een cupmaatje meer willen, maar het teveel gedoe vinden om daarvoor de medische molen in te gaan. Het verkooppraatje klonk allemaal leuk en gezellig, maar eerst zien en dan geloven natuurlijk. Mevrouw Sceptica die ik ben, had er van tevoren weinig vertrouwen in. Maar hey,die vooroordelen van mij zijn tevens mijn grootste valkuil, dus besloot ik zo blanco mogelijk het experiment in te gaan.

werkt Breast Gro

Bos hout

Waarom BreastGro als je al een behoorlijke bos hout voor de deur hebt, vraag je je misschien af. Terecht. Want op zich heb ik weinig te klagen op dat gebied. Er zit genoeg en ik ben er ook redelijk tevreden over. Het kan beter, maar het kan ook veel minder. Ik wilde graag weten of BreastGro ook als verstevigend middel kon werken, want door kinderen krijgen en monsterlijk jojo-gedrag had één en ander wel wat te lijden gehad. Het scoort niet hoog op de lijst van First World Problems, maar toch.

BreastGro Vervolg

Zoals ik al in mijn eerste artikel vertelde, het is vooral een kwestie van een lange adem en doorzettingsvermogen. Het is toch een kwestie van vier pillen slikken op een dag. Dat klinkt eenvoudig en er komt ook niet veel intelligentie bij kijken, maar het alarm dat ik in mijn telefoon had gezet als teken dat het weer tijd was, bleek geen overbodige luxe.

werkt Breast Gro

De eerste maanden gebeurde er niks. Ik slikte braaf vierdaags mijn pil en waar ik in het begin wel even moest wennen aan het formaat, draaide ik er na een aantal weken mijn hand niet meer voor om en gleed de pil – mede door zijn gladde laag – makkelijk naar binnen met een slok water.

Na drie maanden bereikte ik een beetje een dood punt. Er gebeurde niks, ondanks dat ik regelmatig zuchtend mijn bed uitstapte omdat ik weer was vergeten de laatste pil van de dag te slikken. Mijn sluimerend vermoeden dat het toch niks zou doen, werd hiermee steeds sterker, maar ik wilde koste wat het kost doorzetten en na al die maanden trouw aan de pil, was het stilaan bij mijn dagelijkse routine gaan horen.

Puilende BH

Maar. Net toen ik dacht dat BreastGro een gevalletje kat in de zak was, gebeurde er iets. Ik zag het opeens vanuit een ooghoek in de spiegel toen ik me ’s ochtends aankleedde. Mijn BH puilde licht over. Nadat ik de boel vakkundig reorganiseerde, bleef ik een soort van muffintop over mijn BH-rand houden. En dit was geen nieuwe BH. Het was mijn lievelings, die ik erg vaak droeg.

werkt Breast Gro

In de periode daarna gingen ook mijn andere BH’s, waarin de dames altijd professioneel werden tentoongesteld, zachtjes protesteren. Iets met teveel werkdruk. Onder de douche kon ik niet veel verschil opmerken, maar eenmaal aangekleed moest ik regelmatig de bobbel die zich boven mijn BH voltrok – het liefst ongezien – terugduwen.

Qua versteviging heb ik weinig tot niks gemerkt. Ik weet ook niet of ik daar wel de juiste testpersoon voor ben: met een behoorlijke cupmaat is het onmogelijk om de zwaartekracht tegen te houden en met BreastGro heb ik niet gemerkt dat de ganzentrek zijn koers heeft veranderd naar het Noorden in plaats van naar het Zuiden.

Conclusie

BreastGro werkt. En dat is geen 1 april grap. Je moet er alleen wel engelengeduld voor hebben, tezamen met een gouden discipline en dito doorzettingsvermogen. Vier pillen slikken op een dag klinkt niet zo moeilijk, maar er komen ook (veel) momenten dat je het allemaal wel best vindt. Eenmaal over dat punt en na een aantal maanden bemerkte ik toch een vergroting, waar ik niet meer op had gerekend. De hop doet – zij het met engelengeduld – dus echt zijn werk. Versteviging heb ik niet kunnen merken en aangezien ik geen voorgevel met Dolly Parton-achtige trekjes ambieer, ben ik na de onderhoudskuur opgehouden met slikken. Weer een ervaring rijker.

Meer ervaring vind je op de website van BreastGro.

Heb jij ervaring met dergelijke producten?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

10 REACTIES

 1. Wat goed dat het werkt, al heeft het veel tijd nodig. Hop, ik dacht direct aan bier en ben even gaan nalezen wat je er eerst over schreef. Misschien moet ik dan maar flink aan het bier gaan.
  Ik dacht ook direct aan mannen met borstjes, vaak ook door bier veroorzaakt… Ik heb jaren geleden een borstverkleining gehad en nog steeds blij mee. Die zwaartekracht herken ik bij zwaardere borsten en dat vond ik toen een verschrikking. Al zou ik wel weer wat aan stevigheid willen doen en een beetje meer “bolling” vind ik ook wel mooi eigenlijk..
  Leuk dat je het getest hebt en ik denk zeker hoopvol voor alle vrouwen die meer volume willen!.

 2. Ik was hier stiekem wel benieuwd naar. Niet omdat ik zoiets snel zelf zou gebruiken (ook al is mijn voorgevel nogal minimaal, haha), maar omdat ik er zelf eerst een hard hoofd in had. Goed om te horen dat het toch echt zijn werk lijkt te doen, in ieder geval als je engelengeduld hebt.

 3. Hmmm wat interessant! Ik geloof hier stiekem nooit zo in haha maar vind het wel heel tof om jouw ervaringen te lezen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vier van die joekels wel een heel gedoe vind. Ik zou het er persoonlijk niet voor over hebben maar ben wel benieuwd wat er gebeurd eigenlijk als je weer stopt. Is het effect tijdelijk? T is toch wel interessant haha.

 4. Interessant! Al zou ik daar het doorzettingsvermogen niet voor hebben denk ik. Die 4 pillen op een dag vind ik best wel een ding en ga ik zeker weten vergeten.

 5. Vind het interessant om te lezen dat het daadwerkelijk werkt! Als het nou ook verstevigde zou ik het nog overwegen, maar mijn “cupje” F (zelfs na borstverkleining) vind ik met mijn 1.58m toch echt genoeg

 6. Ik had dit artikel even bewaard om het te lezen zodra ik er wat meer tijd voor had want ik wilde er wel even voor gaan zitten. Interessant product! Goed dat je hebt doorgezet en zo zie je maar. 4 pillen op 1 dag vind ik behoorlijk veel en ook best gedoe. Het zou niets voor mij zijn want ik zou het zeker vergeten. Waar ik wel benieuw naar ben is of het resultaat nu blijvend is of dat het minder wordt nu je ermee bent gestopt..
  * Deb heeft onlangs geplaatst: Essie Treat Love & Color collectie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge