Uit de nieuwe collectie van Beagles | Yep, alweer een nieuwe tas

13

Nee, maar echt Hennie, alwéér een nieuwe tas? Ik kijk schuldbewust naar de grond en knik vol schaamte van ja. Behalve dan dat ik dat niet doe. Ja, ik heb inderdaad weer een nieuwe tas, hij is wederom van Beagles en ik laat hem met onverminderd enthousiasme gewoon weer aan jullie zien.

Beagles review

Beagles

Beagles, Beagles. Hebben we daar al niet eens van gehoord? Ja, dat klopt! Begin dit jaar kwam ik in aanraking met dit merk dat exclusief bij De Boer Lederwaren wordt verkocht. Ik was zeer in mijn nopjes met mijn nieuwe tas en ter ere van het tweejarig bestaan van Tutje.nl mocht ik er ook nog eentje weggeven. Mijn taupe kleurige Beagles tas is nog immer in gebruik en ik moet zeggen: hij houdt zich goed! En dat is heel wat, aangezien deze tas maar € 17,95 kost. Ik vind het nog steeds een giller.

Nog meer Beagles

Maar er is meer Beagles. Veel meer Beagles, om precies te zijn. Aangezien ik zo’n vrouw ben die dagelijks zo’n beetje haar complete inventaris met zich mee sjouwt, kreeg ik een nieuw model van Beagles toegezonden. Dit is een model in anderhalf slag groter, ideaal voor als je mee spullen mee moet nemen.

Beagles review

Het leuke van Beagles is dat, hoewel de prijzen bijna met Primark te vergelijken zijn, de kleuren absoluut niet goedkoop overkomen. Er wordt gewerkt met classy ‘doffe’ kleuren en dat komt zeker terug in de donkerblauwe tint die ik uitzocht. Ik vind hem echt heel erg mooi.

Beagles review

De binnenkant is recht toe recht aan. De tas bestaat uit één groot vak. Om de kleine dingen die in tassen vaak verloren gaan toch een eigen plekje te kunnen geven, is ook in dit model weer een ingebouwd etuitje geplaatst, dat ruimte biedt voor telefoon, sleutels, lipstick of wat je er ook maar in kwijt wilt.

Beagles review

Voor mij een ideaal stukje ruimte, want ik zoek me altijd een ongeluk naar mijn autosleutels als ik na een dag werken de auto weer in wil stappen. Overigens zijn mijn autosleutels sinds een aantal maanden veilig opgeborgen nadat ik ze onderweg naar mijn werk ooit eens verloor. Grote paniek, maar er meldde zich een eerlijke vinder bij de gemeente Groningen. Helaas zonder adres achter te laten, ik had de meneer in kwestie graag persoonlijk willen bedanken. Maar ik dwaal af. Terug naar de tas!

Beagles review

Het geliefde karteltje dat doet denken aan de tassen van My Paper Bag zien we ook hier weer terug. Het geeft net even dat speelse tintje aan de tas. Voor mij persoonlijk mag een tas echt less is more zijn en dan is een karteltje als deze meer dan genoeg.

Kortom, dit model van Beagles is lekker groot om van alles in kwijt te kunnen op drukke dagen. De tas is in meerdere – stuk voor stuk mooie – kleuren verkrijgbaar en ik ben blij nu een blauwe aan mijn tassenverzameling te hebben kunnen toevoegen. Want of je het gelooft of niet: blauw was nog niet vertegenwoordigd.

Beagles portemonnee

Om het blauwe nog even voort te zetten, kwam er ook nog een portemonnee van Beagles. Zo heeft moeders een mooi setje.

Beagles review

Nu mag ik er dan uitzien als een vrouw, maar qua portemonee – of meer: het ontbreken daarvan – ben ik een halve man. Ik heb tal van portemonnee’s maar ik gebruik ze eigenlijk nooit. Mijn pasjes heb ik in mijn telefoon, los geld heb ik amper en mijn rijbewijs slingert ergens rond en ben ik altijd kwijt. Briefgeld vervoer ik in broekzak, zijvak van tas, onderin de tas of BH. Je moet toch wat.

Beagles review

Aangezien mijn rijbewijs verlengd moest worden, wilde ik wat verbetering in mijn chaotisch bestaan. Ik wil gewoon één portemonnee, waar alles in kan en waarbij ik niet hoef te zoeken naar al mijn klantenkaarten, pasjes of dies meer zij. En die heb ik in dit model wel gevonden – denk ik. De portemonnee is vrij basic, maar dit wordt leuk opgesierd met een krokodillenprintje.

De voorkant bevat een vak dat sluit door middel van klittenband, makkelijk voor het snelle grijpen naar geld.

Beagles review

De binnenkant bevat maar liefst vier vakken, waarvan eentje met rits, en heeft aan beide binnenkanten ruimte voor pasjes. Leuk detail: door middel van bijgeleverd hengsel is de portemonnee ook te gebruiken als clutch. Dat zou goed van pas kunnen komen bij een feestje. Leuk extraatje van Beagles.

Conclusie

Ik moet gewoon een beetje lachen om Beagles. Niet uitlachen. Maar toelachen. Het is gewoon een ontzettend leuk merk. Beagles levert mooie tassen tegen een hele leuke prijs. De blauwe tas hangt hier alweer een tijdje in de gang en de portemonnee prop ik er steeds trouw bij in. Al moet ik mezelf dat laatste nog wel goed inprenten, want helemaal automatisch gaat dat nog niet. Hoe dan ook: ben je op zoek naar een leuk kadootje voor iemand anders of jezelf, maar geen zin om met grof geld te smijten, dan kan even kijken bij de Beagles collectie geen kwaad, zeker niet met het oog op de komende feestdagen. Natuurlijk hebben we het dan niet over echt leer, maar wat wil je ook: de tas kost namelijk € 19,95 en de portemonnee kost € 15,–. Ik bedoel maar.

Beagles wordt exclusief verkocht bij De Boer Lederwaren & Byoux. Deze winkel bestaat uit een webshop en een fysieke winkel in Alkmaar. Compliment van mijn kant richting het verzendbeleid, want verzending vanaf € 20,– is gratis.

Heb jij veel portemonnees?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

 

13 REACTIES

 1. Wat een mooie kleur , i love it! 🙂
  Een mooie tas voor een betaalbare prijs, zo kun je aker wissele zonder dat je heel veel geld kwijt bent.

 2. Mooi, en zo lekker ruim ook! Ik moet zelf ook echt grotere tassen kopen. Het is gewoon niet handig om zo te moeten proppen met je spullen en soms laat ik zelfs al bewust een boek thuis (ik lees heel graag in de trein) omdat het er gewoon niet eens meer in past. Nou ja! En ik heb zelf dus ook veel tassen, maar weinig portemonnees.
  * bychristiana heeft onlangs geplaatst: Pupa Miss pupa lipstick review

 3. Hij is mooi! En niet duur. Die portemonnee zou wat voor ,mij kunnen zijn, ik heb in mijn knip een stapel pasjes, ik sta bij de kassa altijd met alle pasjes in mijn handen om de goede te kiezen, alsof ik een kaartspel aan het schudden ben.
  Mocht je een tassenwinkel starten, let me know! 😉

 4. Oh, dit is ook weer een leuke tas! En die prijs zeg, dat het daarvoor kan! Ik ben (wederom) helemaal verbaasd. De portemonnee is voor mij wat aan de grote kant. Sinds een jaar of 2 gebruik ik de Secrid (waar alleen pasjes en briefgeld in kunnen, met zo’n RFID-bescherming), en die bevalt prima!

 5. Mooie tas en portemonnee, ik hou van de kleur! Ik heb ook een tas van beagles, een met een zwart, grijs en wit vlak zodat hij zowel bij mijn grijze leren herfstjas past als bij mijn zwarte winterjas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge