Basic skincare van Etos

8

Oké, de financiële aderlating wegens de feestdagen suddert nog steeds wat pijnlijk na, maar ook in de blutte januarimaand hoeft goed verzorgd hoeft niet altijd duur te zijn. Etos bewijst dat keer op keer door prima producten aan te bieden, die geen drol kosten. Vandaag zet ik een aantal basic skincare producten van Etos op een rijtje.

Etos eigen merk ervaring

Etos

Alleskunner Etos heeft eind vorig jaar goed jaar haar best gedaan door een paar mooie en lekkere eindejaarsproducten uit te brengen die zich qua looks en gebruik aardig goed konden meten met de duurdere concurrentie. Maar ook voor de basic producten slaat het huismerk van Etos de plank niet vaak mis. Hoewel sommige producten niet helemaal nieuw voor mij zijn, sommigen kwamen al eerder voor in een review, laat ik ze toch even zien. De kracht van de herhaling, weet je.

Etos Maskers

Deze zagen we al eerder, hier om precies te zijn. Groot geluk voor een klein prijsje. Deze zakjes verwennerij kosten € 0,99 en met name het Virgin Olive mask kan mij nog steeds bekoren.

Etos eigen merk ervaring

Hier is werkelijk niks mis mee, behalve dat ik deze variant altijd gelijk aan het zicht van de zoon des huizes moet onttrekken, want anders is ‘ie foetsie. Een avondje maskeren met het Virgin Olive Mask heeft geen trekkerige droge toet als gevolg, maar een zacht huidje.

Everyday Shampoo (€ 0,99) & Briljant Shine Conditioner (€ 1,99)

De Brilliant Shine Conditioner kende ik nog niet, maar de Every Day Shampoo wordt altijd ingeslagen voor de mannen in huis. Voor nog geen euro per fles schiet ik namelijk niet uit als zij dat juist wel met de fles doen.

Etos eigen merk ervaring

Ik geef toe dat ik deze flessen zelf niet gebruik. Wat dat betreft pak ik het net zo aan als mijn moeder dat vroeger deed. Zij knipte mijn vader, mijn broertje en mij zelf, waarna ze van het uitgespaarde geld zelf uitgebreid naar de kapper ging en de rest van het gezin met een geslachte coupe achterliet. Zelf ben ik niet zo wreed. Maar mijn flesjes zijn wel een ehm.. tikje duurder, zeg maar.

Etos Body Lotion Seconde – € 1,99

Kijk, now we’re talking. Ik ben fan van snel intrekkende bodycare. Natuurlijk vind ik het lekkerder om uitgebreid te smeren met de meest luxe smeersels, maar daar zijn zowel mijn portemonnee als de klok niet altijd blij mee. Ik sta vroeg op, dus het hydrateerwerk moet snel gebeuren. De bekende bodylotion in sprayvorm zijn dan een prima redmiddel, maar ze halen het natuurlijk niet bij de body butters, die heerlijk zijn, maar niet geschikt voor a random ochtend in het drukke leven.

Etos eigen merk ervaringDeze Body Lotion Seconde biedt daarbij een heel goed alternatief, want ik vind hem verrassend goed. Hij hydrateert gelijk, smeert goed uit, ruikt lekker bloemerig en trekt inderdaad snel in. Natuurlijk, het is geen zwaargewicht, maar voor het snelle werk volstaat hij goed. Ook de – vind ik dan – soort van glycerine-ish geur die ik bij veel snelle bodylotion spray’s ruik, is niet aanwezig in deze tube. Valt me niks tegen. En nog geen twee euro, hè. Ik wil maar zeggen.

Shower cream Cocos (€ 1,79) & Shower Puff (€ 1,49)

Voor nog geen € 3,50 hebben we dan dit douchesetje. Showerpuffs verslind ik al jaren bij het leven, dus deze komt prima van pas.

Etos eigen merk ervaring

Over de Shower cream Cocos kan ik kort zijn. Het is zomer in een flesje. Ik ben niet echt heel groot fan van kokos, maar heel af en toe grijp ik toch even naar deze zomerse geur.

Etos Hydra Day and Night Cream – € 3,49 per stuk

Bij een smeerselpakket kan de dagelijkse skincare natuurlijk niet ontbreken. De Etos Hydra Day and Night cream waren mij al bekend, aangezien ik dit soort potten meestal aanschaf voor de vakantie. Zo kan mijn complete riedel aan skincare lekker thuisblijven en kan ik toch smeren.

Etos eigen merk ervaring

Vooral de nachtcrème is bijgebleven als een fijne. Hij is vol, maar niet zo vol dat je het idee hebt dat je gebalsemd in je bedje ligt.

Etos eigen merk ervaring

Conclusie

Wederom een prima pakketje van Etos. Heel basic en no-nonsense, maar dat zijn de prijzen ook. Dit pakketje mieter je namelijk voor € 17,00 in je mandje. Niet alles is my cup of tea, maar er zitten ook fijne uitschieters bij, waaronder de Etos Body Lotion Seconde, een aanrader voor de keren dat het snel moet. Ik denk dat deze tube een blijvertje is.

Meer informatie vind je op de website van Etos.

Heb jij ook een favoriet Etos product?

Tutje.nl

(Dit artikel bevat producten die mij zijn toegezonden.)

8 REACTIES

  1. Fijn en betaalbaar deze producten! Jeroen gebruikt altijd de budget shampoo’s, Tom houdt meer van de bijzondere soorten. Toevallig knip ik ook de mannen hier, ook omdat ze een kapper te duur vinden en de een heeft zo weinig haar dat ik en hijzelf dat prima kan doen.
    De ander heeft nu wel heel veel haar en nu en die probeer is steeds naar de kapper te loodsen. (vroeger knipte ik dat ook, met krullen kan er weinig mis gaan) Ik moest wel lachen om je moeder,, stiekem denk ik ook wel eens zo 🙂
    Een favoriet Etos product….. de Hortus producten vind ik heerlijk. Goede geur en mooie verpakkingen.

  2. Haha, ik moest wel lachen om je shampoobekentenis en om je moeders handige manier om geld uit te sparen door zelf te knippen. Goed bekeken! 😉
    Er staan mooie producten tussen de producten die je hebt ontvangen. Zelf gebruik ik de dag- en nachtcrème van Etos en die vind ik heel fijn. Inderdaad echt een koopje en ze werken voor mij prima! Naar de shower foam ben ik ook wel benieuwd.
    * Romy heeft onlangs geplaatst: Globetrotter? | Mijn travel bucketlist buiten Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge