Home Wie is Tutje?

Wie is Tutje?

Tutje_2016

Tutje.nl

Tutje.nl is Hennie. Hoi! Ik ben 42 jaar, getrouwd, met een volwassen studerende dochter op kamers, een volwassen zoon en eeuwig lijnend. Woonachtig en werkende in de regio Groningen. Grote affiniteit met schrijven en make-up. En in het bezit van twee hamerduimen. Wat een misselijke streek van het universum is, gezien mijn grote passie voor nagellak.

Deze factoren – de hamerduimen niet meegerekend – resulteerden in Tutje.nl. Beauty met een nuchtere kijk. Met af en toe een vleugje fashion en lifestyle. Zonder al teveel poespas. Gewoon zoals het is. Met een immer voortdurende zoektocht naar goede cosmetica en dito anti-aging. Ook al weet ik dat hardcore rimpelbestrijding eigenlijk alleen maar te bereiken is via De Naald.

 Artikelen

Op dinsdag, donderdag en zondag verschijnt er om 06.00 uur ‘s ochtends een nieuw artikel. Af en toe is er ruimte voor een bonus-post, maar mijn fulltime baan in het echte leven laat dat vaker niet dan wel toe.

 Reacties

Een reactie of een bericht achterlaten op www.tutje.nl wordt zeer gewaardeerd. Ik sta te allen tijde open voor feedback en suggesties, maar needless to say behoud ik mij het recht voor om alle aanstootgevende, discriminerende en kwetsende reacties onmiddellijk te verwijderen.

Veel (lees)plezier!

Tutje.nl